Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
Lundrimi me besim në platformën Bitrue fillon me zotërimin e procedurave të hyrjes dhe depozitimit. Ky udhëzues ofron një përshkrim të detajuar për të siguruar një përvojë të qetë dhe të sigurt kur hyni në llogarinë tuaj Bitrue dhe filloni depozitat.

Si të identifikoheni në llogarinë në Bitrue

Si të identifikoheni në llogarinë tuaj Bitrue

Hapi 1: Vizitoni faqen e internetit Bitrue .

Hapi 2: Zgjidhni "Identifikohu".

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Hapi 3: Vendosni fjalëkalimin tuaj dhe adresën e emailit, më pas zgjidhni "Identifikohu".

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Hapi 4: Përdorimi i llogarisë suaj Bitrue për tregtim tani është i mundur pasi të keni futur kodin e saktë të verifikimit.

Ju do ta shihni këtë ndërfaqe të faqes kryesore kur të identifikoheni me sukses.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

SHËNIM: Ju keni mundësinë të kontrolloni kutinë më poshtë dhe të identifikoheni në këtë pajisje pa parë konfirmimin e llogarisë tuaj pas 15 ditësh.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Si të identifikoheni në aplikacionin Bitrue

Hyni me numrin e telefonit

Hapi 1 : Zgjidhni aplikacionin Bitrue dhe mund të shihni këtë ndërfaqe:

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Hapi 2: Futni numrin tuaj të telefonit dhe fjalëkalimin e saktë.


Kur shikoni këtë ndërfaqe, identifikimi juaj në Bitrue ka qenë i suksesshëm.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Identifikohu me Email

Fusni adresën tuaj të emailit dhe sigurohuni që fjalëkalimi është i saktë, më pas klikoni "LOG IN". Kur shikoni këtë ndërfaqe, identifikimi juaj në Bitrue ka qenë i suksesshëm.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Kam harruar fjalëkalimin tim nga llogaria Bitrue

Mund të përdorni aplikacionin ose faqen e internetit Bitrue për të rivendosur fjalëkalimin e llogarisë tuaj. Kini parasysh se tërheqjet nga llogaria juaj do të bllokohen për një ditë të plotë pas rivendosjes së fjalëkalimit për shkak të shqetësimeve të sigurisë.

Aplikacioni celular

Me adresën e emailit:

1 . Ju zgjidhni "Keni harruar fjalëkalimin?" në ekranin e hyrjes.

2 . Shtypni "përmes emailit".

3 . Fusni adresën tuaj të emailit në fushën e dhënë.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

4 . Kliko "NEXT" për të vazhduar.

5 . Verifikoni "kodin e verifikimit të kutisë postare" duke klikuar "Konfirmo" në emailin tuaj.

6 . Tani mund të futni një fjalëkalim tjetër.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

7 . Shtypni "Konfirmo" dhe normalisht mund të përdorni Bitrue tani.


Me numrin e telefonit

1 . Ju zgjidhni "Keni harruar fjalëkalimin?" në ekranin e hyrjes.

2 . Shtypni "përmes telefonit".

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

3 . Fusni numrin tuaj të telefonit në fushën e dhënë dhe shtypni "NEXT".

4 . Konfirmoni kodin e dërguar në SMS tuaj.

5 . Tani mund të futni një fjalëkalim të ri.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
6 . Shtypni "Konfirmo" dhe normalisht mund të përdorni Bitrue tani.

Aplikacioni ueb

 • Vizitoni faqen e internetit Bitrue për t'u identifikuar dhe do të shihni ndërfaqen e hyrjes.
 • Ju zgjidhni "Keni harruar fjalëkalimin?" në ekranin e hyrjes.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
 1. Fusni adresën tuaj të emailit në fushën e dhënë.
 2. Verifikoni "kodin e verifikimit të kutisë postare" duke klikuar "Konfirmo" në emailin tuaj.
 3. Tani mund të futni një fjalëkalim tjetër.
 4. Pastaj shtypni "Rivendos fjalëkalimin" për të përfunduar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Çfarë është vërtetimi me dy faktorë?

Autentifikimi me dy faktorë (2FA) është një shtresë shtesë sigurie për verifikimin e emailit dhe fjalëkalimin e llogarisë suaj. Me 2FA të aktivizuar, do t'ju duhet të jepni kodin 2FA kur kryeni veprime të caktuara në platformën Bitrue NFT.

Si funksionon TOTP?

Bitrue NFT përdor një fjalëkalim një herë të bazuar në kohë (TOTP) për vërtetimin me dy faktorë, ai përfshin gjenerimin e një kodi të përkohshëm, unik 6-shifror* që është i vlefshëm vetëm për 30 sekonda. Ju do të duhet të vendosni këtë kod për të kryer veprime që ndikojnë në asetet tuaja ose informacionin personal në platformë.
Ju lutemi mbani në mend se kodi duhet të përbëhet vetëm nga numra.

Cilat veprime sigurohen nga 2FA?

Pasi të jetë aktivizuar 2FA, veprimet e mëposhtme të kryera në platformën Bitrue NFT do të kërkojnë që përdoruesit të fusin kodin 2FA:

 • Lista NFT (2FA mund të fiket opsionalisht)
 • Pranoni ofertat e ofertave (2FA mund të fiket opsionalisht)
 • Aktivizo 2FA
 • Kërkoni pagesë
 • Identifikohu
 • Rivendosni fjalëkalimin
 • Tërhiqni NFT

Ju lutemi vini re se tërheqja e NFT-ve kërkon një konfigurim të detyrueshëm 2FA. Pas aktivizimit të 2FA, përdoruesit do të përballen me një bllokim tërheqjeje 24-orëshe për të gjitha NFT-të në llogaritë e tyre.

Si të depozitoni në Bitrue

Si të blini kripto me kartë krediti/debiti në Bitrue

Blini Crypto me kartë krediti/debiti (Ueb)

Kartë krediti - Simplex

Hapi 1 : Futni kredencialet e llogarisë suaj Bitrue dhe klikoni [Ble/Sell] në pjesën e sipërme majtas.Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Hapi 2 : Në këtë seksion, ju mund të zgjidhni nga tre mënyra të ndryshme për të tregtuar kriptomonedhën.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Hapi 3 : Klikoni [Bli] për të hyrë në këtë lloj tregtimi të [Credit Card- Simplex]. Hapi 4: Fut:
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
(1) lloji i kriptos
(2) sasia e kriptos
(3) Fiat
(4) Çmimi
(5) Çmimi origjinal

Klikoni [Bli Tani] për të përfunduar.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
Tregtia e Legjendave

Hapi 1 : Futni kredencialet e llogarisë suaj Bitrue dhe klikoni [Ble/Sell] në pjesën e sipërme majtas.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
Në këtë seksion, ju mund të zgjidhni nga tre mënyra të ndryshme për të tregtuar kriptomonedhë.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Hapi 2 : Klikoni [Ble/Sell] në menynë Legend Trading për të hyrë në këtë lloj tregtimi.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Hapi 3: Ju keni mundësinë të zgjidhni një kriptomonedhë, si USDT, USDC, BTC ose ETH.

Futni shumën e dëshiruar për t'u blerë. Nëse preferoni të përdorni një monedhë të ndryshme fiat, mund ta ndërroni atë. Për të rregulluar blerjet e përsëritura me kartë të kriptomonedhës, mund të aktivizoni gjithashtu veçorinë "Blerje periodike". Klikoni [VAZHDIM].
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
Hapi 4 : Plotësoni të dhënat tuaja personale. Shënoni boshllëkun për të konfirmuar informacionin tuaj. Shtypni [VAZHDIM].

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Hapi 5: Vendosni adresën tuaj për faturim. Shtypni [VAZHDIM].
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
Hapi 6 : Shtoni informacionin e kartës suaj. Për të përfunduar procedurën e blerjes së kriptomonedhës, klikoni butonin [KONFIRM DHE VAZHDO].

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Blini Crypto me kartë krediti/debiti (aplikacion)

1. Hyni në aplikacionin Bitrue dhe klikoni në [Credit Card] nga faqja kryesore.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
2. Së pari, zgjidhni kriptomonedhën që dëshironi të blini. Mund të shkruani kriptomonedhën në shiritin e kërkimit ose të lëvizni nëpër listë. Ju gjithashtu mund të ndryshoni filtrin për të parë renditje të ndryshme.

3. Plotësoni shumën që dëshironi të blini. Mund të ndërroni monedhën fiat nëse dëshironi të zgjidhni një tjetër. Ju gjithashtu mund të aktivizoni funksionin Blerje të përsëritura për të planifikuar blerjet e rregullta të kriptove nëpërmjet kartave.

4. Zgjidhni [Pay with Card] dhe trokitni lehtë mbi [Konfirmo] . Nëse nuk e keni lidhur një kartë më parë, do t'ju kërkohet të shtoni një kartë të re në fillim.

5. Kontrolloni që shuma që dëshironi të shpenzoni është e saktë dhe më pas prekni [Konfirmo] në fund të ekranit.

6. Urime! Transaksioni është i përfunduar. Kriptovaluta e blerë është depozituar në portofolin tuaj Bitrue Spot.

Si të depozitoni Crypto në Bitrue

Depozitoni Crypto në Bitrue (Ueb)

1 . Futni kredencialet e llogarisë suaj Bitrue dhe klikoni [Asets]-[Deposit].

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
2 . Zgjidhni monedhën që dëshironi të depozitoni.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
3 . Më pas, zgjidhni rrjetin e depozitave.Ju lutemi sigurohuni që rrjeti i përzgjedhur të jetë i njëjtë me rrjetin e platformës nga e cila po tërhiqni fonde. Nëse zgjidhni rrjetin e gabuar, do të humbni fondet tuaja.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
Në këtë shembull, ne do të tërheqim USDT nga një platformë tjetër dhe do ta depozitojmë në Bitrue. Meqenëse po tërhiqemi nga një adresë ERC20 (blockchain Ethereum), ne do të zgjedhim rrjetin e depozitave ERC20.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
 • Zgjedhja e rrjetit varet nga opsionet e ofruara nga portofoli/këmbimi i jashtëm nga i cili po bëni tërheqjen. Nëse platforma e jashtme mbështet vetëm ERC20, duhet të zgjidhni rrjetin e depozitave ERC20.
 • MOS zgjidhni opsionin më të lirë të tarifës. Zgjidhni atë që është në përputhje me platformën e jashtme. Për shembull, ju mund të dërgoni vetëm shenja ERC20 në një adresë tjetër ERC20 dhe mund të dërgoni vetëm shenja BSC në një adresë tjetër BSC. Nëse zgjidhni rrjete të papajtueshme/të ndryshme depozitash, do të humbni fondet tuaja.

4 . Klikoni për të kopjuar adresën e depozitës së Portofolit tuaj Bitrue dhe ngjisni atë në fushën e adresës në platformën nga e cila keni ndërmend të tërhiqni kriptomat.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
5. Përndryshe, mund të klikoni ikonën e kodit QR për të marrë një kod QR të adresës dhe ta importoni atë në platformën që po tërhiqni.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
SHËNIM: Sigurohuni që informacioni i kontratës së kriptos që po depozitoni është i njëjtë me atë të treguar më lart, përndryshe do të humbni asetet tuaja.

6
. Pas konfirmimit të kërkesës për tërheqje, duhet kohë që transaksioni të konfirmohet. Koha e konfirmimit ndryshon në varësi të blockchain dhe trafikut aktual të rrjetit të tij.

Pasi transferimi të përpunohet, fondet do të kreditohen në llogarinë tuaj Bitrue menjëherë pas.

7 . Mund të kontrolloni statusin e depozitës suaj nga [Historiku i Transaksioneve], si dhe më shumë informacion mbi transaksionet tuaja të fundit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Depozitoni Crypto në Bitrue (Aplikacion)

Hapi 1: Hyni në aplikacionin Bitrue dhe mund të shihni ndërfaqen e faqes kryesore.

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Hapi 2: Zgjidhni "Depozitë". Hapi 3: Më pas, zgjidhni rrjetin e monedhës dhe depozitave.Ju lutemi sigurohuni që rrjeti i përzgjedhur të jetë i njëjtë me rrjetin e platformës nga e cila po tërhiqni fonde. Nëse zgjidhni rrjetin e gabuar, do të humbni fondet tuaja. Hapi 4: Futni këtë informacion: Klikoni për të kopjuar adresën e depozitës së Portofolit tuaj Bitrue dhe ngjisni atë në fushën e adresës në platformën nga e cila keni ndërmend të tërhiqni kriptomat. Ose skanoni QR CODE-në e dhënë për të konfirmuar depozitimin. Pastaj keni përfunduar transaksionin.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue

Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
Si të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
SHËNIMSi të identifikoheni dhe të depozitoni në Bitrue
: Sigurohuni që informacioni i kontratës së kriptos që po depozitoni është i njëjtë me atë të treguar më lart, përndryshe do të humbni asetet tuaja.

Hapi 5:
Pas konfirmimit të kërkesës për tërheqje, duhet kohë që transaksioni të konfirmohet. Koha e konfirmimit ndryshon në varësi të blockchain dhe trafikut aktual të rrjetit të tij.

Pasi transferimi të përpunohet, fondet do të kreditohen në llogarinë tuaj Bitrue menjëherë pas.

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është një etiketë ose meme, dhe pse duhet ta fus atë kur depozitoj kripto

Etiketa ose memo është një identifikues unik i caktuar për çdo llogari për identifikimin e një depozite dhe kreditimin e llogarisë së duhur. Kur depozitoni kripto të caktuara, si BNB, XEM, XLM, XRP, KAVA, ATOM, BAND, EOS, etj., duhet të vendosni etiketën ose shënimin përkatës që të kreditohet me sukses.

Sa kohë duhet që fondet e mia të arrijnë? Sa është tarifa e transaksionit

 • Pas konfirmimit të kërkesës suaj në Bitrue, duhet kohë që transaksioni të konfirmohet në blockchain. Koha e konfirmimit ndryshon në varësi të blockchain dhe trafikut aktual të rrjetit të tij.

 • Për shembull, nëse po depozitoni USDT, Bitrue mbështet rrjetet ERC20, BEP2 dhe TRC20. Mund të zgjidhni rrjetin e dëshiruar nga platforma nga e cila po tërhiqeni, të futni shumën për të tërhequr dhe do të shihni tarifat përkatëse të transaksionit.

 • Fondet do të kreditohen në llogarinë tuaj Bitrue menjëherë pasi rrjeti të konfirmojë transaksionin.

 • Ju lutemi vini re se nëse futni adresën e gabuar të depozitës ose zgjidhni një rrjet të pambështetur, fondet tuaja do të humbasin. Gjithmonë kontrolloni me kujdes përpara se të konfirmoni transaksionin.

Pse nuk është kredituar ende depozita ime

Transferimi i fondeve nga një platformë e jashtme në Bitrue përfshin tre hapa:

 • Tërheqja nga platforma e jashtme.

 • Konfirmimi i rrjetit Blockchain.

 • Bitrue i krediton fondet në llogarinë tuaj.

Një tërheqje e aseteve e shënuar si "e përfunduar" ose "sukses" në platformën nga e cila po tërhiqni kripto-n tuaj do të thotë që transaksioni u transmetua me sukses në rrjetin blockchain. Megjithatë, mund të duhet ende pak kohë që ai transaksion i veçantë të konfirmohet plotësisht dhe të kreditohet në platformën ku po tërhiqni kripto-n tuaj. Numri i "konfirmimeve të rrjetit" të kërkuara ndryshon për blloqe të ndryshme.
Për shembull:

 • Alice dëshiron të depozitojë 2 BTC në portofolin e saj Bitrue. Hapi i parë është krijimi i një transaksioni që do të transferojë fondet nga portofoli i saj personal në Bitrue.

 • Pas krijimit të transaksionit, Alice duhet të presë për konfirmimet e rrjetit. Ajo do të jetë në gjendje të shohë depozitën në pritje në llogarinë e saj Bitrue.

 • Fondet do të jenë përkohësisht të padisponueshme derisa të përfundojë depozitimi (1 konfirmim rrjeti).

 • Nëse Alice vendos të tërheqë këto fonde, ajo duhet të presë për dy konfirmime të rrjetit.

Për shkak të mbingarkesës së mundshme të rrjetit, mund të ketë një vonesë të konsiderueshme në përpunimin e transaksionit tuaj. Ju mund të përdorni TxID (ID e transaksionit) për të kërkuar statusin e transferimit të aseteve tuaja duke përdorur një eksplorues blockchain.

 • Nëse transaksioni nuk është konfirmuar ende plotësisht nga nyjet e rrjetit blockchain ose nuk ka arritur numrin minimal të konfirmimeve të rrjetit të specifikuar nga sistemi ynë, ju lutemi prisni me durim që ai të përpunohet. Kur transaksioni të jetë konfirmuar, Bitrue do t'i kreditojë fondet në llogarinë tuaj.

 • Nëse transaksioni konfirmohet nga blockchain, por nuk kreditohet në llogarinë tuaj Bitrue, ju mund të kontrolloni statusin e depozitës duke përdorur Kërkesën e Statusit të Depozitës. Më pas mund të ndiqni udhëzimet në faqe për të kontrolluar llogarinë tuaj ose për të paraqitur një kërkesë për problemin.

Thank you for rating.