Bonusi i sezonit të memecoin Bitrue - fitoni deri në 100,000 $DOGE

Bonusi i sezonit të memecoin Bitrue - fitoni deri në 100,000 $DOGE
 • Periudha e promovimit: Nuk ka kohë të kufizuar
 • Promovimet: fitoni deri në 100,000 $DOGE


Si të merrni 100,000 $ DOGE

🎉 Është sezoni #memecoin !

💰Depozitoni #memecoin tuaj të preferuar ($DOGE, $SHIB, $PEPE më shumë) dhe keni një shans për të fituar deri në 100,000 $DOGE!

👉 Bashkohu tani https://bitrue.com/memes-airdrop?cn=321001

🎁 Pëlqeje dhe komento me #meme-n tënde të preferuar për të qenë një nga 10 fituesit me fat për të ndarë 100 $USDT!
Bonusi i sezonit të memecoin Bitrue - fitoni deri në 100,000 $DOGE


Si të hapni një llogari Bitrue me email

1. Për të hyrë në formularin e llogarisë hapëse, shkoni te Bitrue dhe klikoni Sign Up nga faqja në këndin e sipërm djathtas.

Bonusi i sezonit të memecoin Bitrue - fitoni deri në 100,000 $DOGE

2 . Futni informacionin e kërkuar:
 1. Ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit në fushën e caktuar në faqen e regjistrimit.
 2. Për të konfirmuar adresën e emailit që keni lidhur me aplikacionin, klikoni "Dërgo" në kutinë më poshtë.
 3. Për të verifikuar adresën tuaj të emailit, futni kodin që keni marrë në kutinë postare.
 4. Krijoni një fjalëkalim të fortë dhe kontrollojeni atë.
 5. Pasi të keni lexuar dhe rënë dakord me Kushtet e Shërbimit dhe Politikën e Privatësisë së Bitrue, klikoni "Regjistrohu"
Bonusi i sezonit të memecoin Bitrue - fitoni deri në 100,000 $DOGE

*SHËNIM:

 • Fjalëkalimi juaj (pa hapësira) duhet të përfshijë një minimum prej një numri.
 • Si shkronjat e mëdha ashtu edhe ato të vogla.
 • Gjatësia 8-20 karaktere.
 • Një simbol unik @!%?()_~=*+-/:;,.^
 1. Sigurohuni që të plotësoni ID-në e referimit (opsionale) nëse një mik sugjeron që të regjistroheni për Bitrue.
 2. Aplikacioni Bitrue e bën tregtimin gjithashtu të përshtatshëm. Për të hapur një llogari për Bitrue përmes telefonit, respektoni këto procedura.
Ju mund ta shihni këtë ndërfaqe të faqes kryesore pas hapjes me sukses të një llogarie.
Bonusi i sezonit të memecoin Bitrue - fitoni deri në 100,000 $DOGE

Si të hapni një llogari në aplikacionin Bitrue

Hapi 1: Vizitoni aplikacionin Bitrue për të parë UI-në e faqes kryesore. Hapi 2 : Zgjidhni "Kliko për t'u identifikuar".
Bonusi i sezonit të memecoin Bitrue - fitoni deri në 100,000 $DOGE

Bonusi i sezonit të memecoin Bitrue - fitoni deri në 100,000 $DOGE

Hapi 3 : Zgjidhni "Regjistrohu tani" në fund dhe merrni një kod konfirmimi duke futur adresën tuaj të emailit.

Bonusi i sezonit të memecoin Bitrue - fitoni deri në 100,000 $DOGE
Hapi 4: Aktualisht, duhet të krijoni një fjalëkalim të sigurt.

Bonusi i sezonit të memecoin Bitrue - fitoni deri në 100,000 $DOGE
Hapi 5 : Klikoni "REGJISTROHU" pasi të keni lexuar "Politikën e privatësisë dhe Kushtet e shërbimit" dhe të zgjidhni kutinë më poshtë për të treguar qëllimin tuaj për t'u regjistruar.

Bonusi i sezonit të memecoin Bitrue - fitoni deri në 100,000 $DOGE
Ju mund ta shihni këtë ndërfaqe të faqes kryesore pas hapjes me sukses të një llogarie.
Bonusi i sezonit të memecoin Bitrue - fitoni deri në 100,000 $DOGE

Thank you for rating.