Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile Bitrue

Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile Bitrue
I Bitrue, e mafai ona e fefaʻatauaʻi i luga ole 100 paipa o USDT faʻavavau lumanaʻi. Afai e te fou i konekarate i le lumanaʻi, aua e te popole! Ua matou fatuina se ta'iala fesoasoani e savali ai oe ile auala e galue ai.

O lenei tala e fa'apea ua e masani i fa'avae cryptocurrency ma e taula'i i le fa'alauiloaina o manatu fa'apitoa i fefa'ataua'iga i le lumana'i.


Fa'afefea ona fa'aopoopo Tupe i le Futures account i Bitrue

Ae e te le'i amata fefa'ataua'iga mo le lumana'i e tatau ona e fa'aopoopo tupe i lau fa'amatalaga i le lumana'i. Ole fa'aputuga tu'ufa'atasi lea e iloa ai le tele o lou naunau e fa'alavelave ma a'afia ai au tupe fa'atau. Manatua, na'o le fa'aliliuina o se aofa'iga e te to'a lelei e leiloa. O fefa'ataua'iga i le lumana'i e sili atu ona lamatia nai lo fefa'ataua'iga masani o le crypto, o lea ia fa'aeteete e uiga i le lamatiaina o lou tulaga tau tupe po'o lou aiga.
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile Bitrue
I le itu taumatau o le fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga, vaʻai mo le faʻailoga e lua aū. Kiliki e amata fa'atupe. E mafai ona e si'i le USDT i le va o au fa'amatalaga o lo'o iai nei ma le lumana'i.

Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile Bitrue
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile Bitrue
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile Bitrue
A uma ona fa'atupe, e mafai ona e fa'atau se konekarate tumau USDT. Filifili lau tupe siliva (pei o le BTC/USDT) ile pito i luga agavale ma faʻatumu au faʻamatalaga faʻatau ile taumatau.
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile Bitrue

Auala e tatala ai Fefaatauaiga i Luma i Bitrue

Faiga Fa'ailoga

E lagolagoina e Bitrue auala eseese e lua - Cross ma Isolated.
  • Cross margin e fa'aogaina uma tupe i lau teugatupe i le lumana'i e fai ma margin, e aofia ai so'o se tupe mama e le'i maua mai isi avanoa avanoa.
  • Isolated i le isi itu o le a na'o le fa'aaogaina o se aofaiga muamua na e fa'ailoa mai e pei o le pito.
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile Bitrue


Fa'aoga Tele

O konekarate tumau USDT e mafai ai ona e fa'ateleina tupe mama ma gau i ou tulaga e ala i se faiga e ta'ua o le leverage. Mo se fa'ata'ita'iga, afai e te filifilia se fa'aopoopo tele o le 3x ma o le tau o lau aseta fa'avae e si'itia i le $1, e te maua le $1 * 3 = $3. I le isi itu, afai e pa'ū le aseta autu i le $1 o le ae leiloa le $3.

Ole maualuga ole leverage o lo'o avanoa mo oe e fa'alagolago ile aseta e te filifili e fa'atau fa'apea fo'i ma le tau o lou tulaga - ina ia aloese ai mai le tele o gau, o tulaga tetele e na'o le avanoa i le tele o leverage laiti.

Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile Bitrue

Umi / Puupuu

I konekarate fa'avavau, e le pei o fefa'ataua'iga masani, e iai lau filifiliga e alu umi (fa'atau) pe fa'apuupuu (fa'atau).

O le fa'atau umi o lona uiga e te talitonu o le tau o le aseta o lo'o e fa'atauina o le a si'itia i luga o le taimi, ma o le a e manuia mai lea si'itaga ma lou leverage o lo'o galue o se fa'atele i lenei tupe mama. I le isi itu, o le ae leiloa tupe pe a pa'ū le aseta i le tau, toe faʻateleina i le leverage.

Fa'atau pupuu o le fa'afeagai - e te talitonu o le tau o lenei aseta o le a pa'ū i le taimi. E te manuia pe a pa'ū le tau, ma leiloa tupe pe a faʻateleina le tau.

A mae'a ona tatala lou tulaga, e tele isi manatu fou e fa'amasani ai oe.

Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile Bitrue

Nisi Manatu ile Bitrue Futures Trading

Fua Faatatau o Tupe

E te va'aia se Fua Fa'aputugatupe ma le Countdown timer i le pito i luga ole fefa'ataua'iga. O lenei faiga e fa'amautinoa ai le tumau o tau o konekarate ma le aseta fa'avae.

Pe a oʻo le numera i lalo i le 0 tagata faʻaoga ma avanoa avanoa o le a suʻesuʻeina e vaʻai pe manaʻomia ona totogi le pasene o loʻo lisiina. Afai o le tau o le konekarate i le taimi nei e sili atu i le tau o aseta, o le a totogi e le au faigaluega umi le totogifuapauina i tagata e umia tulaga pupuu. Afai o le tau o le konekarate o lo'o i lalo ifo o le tau o aseta, o le a totogi e avanoa pu'upu'u le totogifuapauina mo i latou e umia avanoa umi.

O pili fa'atupe e aoina fa'atasi ile 8 itula ile 00:00, 08:00, ma le 16:00 UTC. E fa'atatau le totogifuapauina e fa'aaoga ai le fua fa'atatau lea:
  • Totogi = Tulaga tulaga * Tau * Fa'ailoga tau * Fa'atatau o tupe fa'aalu
O nei fesiitaiga e matua'i fa'aoga-i-tagata fa'aoga. E le aoina e Bitrue se tasi o nei pili.
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile Bitrue


Faailoga Tau

Faailoga tau o se fa'aliliuga la'ititi o le tau moni o le konekarate. E ui o le tau faʻailoga ma le tau moni o le a masani ona ogatasi ma se laʻititi laʻititi o mea sese, o le tau faʻailoga e sili atu ona tetee atu i suiga faʻafuaseʻi ma le maualuga o suiga, o lona uiga e sili atu ona faigata mo mea faʻalavelave poʻo mea leaga ona i ai se aafiaga i le tau. taua ma mafua ai le faamaapeina e lei faamoemoeina.

O le tau fa'ailoga e fa'atatau ile su'eina ole tau ole tau ole tau aupito lata mai, le tau talafeagai, ma le tau o le Moving Average Price.
  • Tau Fou = Median (Fa'atau 1, Fa'atau 1, Tau Fefa'ataua'iga)
  • Tau Talafeaga = Tau fa'asinomaga * (1 + fua faatatau o tupe faavae o le vaitaimi talu ai * (taimi i le va o le taimi nei ma le isi totogi o tupe / aoina o le tau o tupe))
  • Tau Feso'ota'i = Tau Fa'asinomaga + 60-Minute Fe'avea'i (Spread)
  • Fa'asalalau = O le tau fa'asoa ole tau - tau fa'asino
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile Bitrue


Fa'asinoga Tau

O le tau fa'asinomaga o lo'o fa'atusalia ai le tau o konekarate i nofoaga eseese o maketi, e aofia ai Bitrue. O lenei metotia e fa'aopoopoina ai se vaega fa'aopoopo o le puipuiga mai le fa'aogaina o tau, aua e avea ma lu'itau mo so'o se tagata fai mea leaga e fa'aosofia tau i le tele o nofoaga i le taimi e tasi.
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile Bitrue


Fa'aitiitiga apefai

I le tulaga e oʻo atu ai se tulaga i se gau e le taliaina e pei ona faʻamatalaina e le avanoa avanoa, o le tulaga o le a le faʻamaeʻaina atoa, ae mafai ona faʻaititia e tusa ai ma se faiga apefaʻi tiered. O lenei mea e puipuia uma tulaga o tagata faʻaoga taʻitoʻatasi, faʻapea foʻi ma le soifua maloloina lautele o le maketi e ala i le puipuia o le tele o faʻamaʻi pipisi.

O tulaga o le a faamaapeina se vaega i tikeri o loʻo mulimuli mai seʻia oʻo ina lava le tupe mo le faʻaleleia o le tau.

O fua fa'atatau e fa'apea:
  • Fa'ailoga muamua = Tulaga tau/leverage
  • Maintenance margin = Tulaga tau * Fa'asologa o le tausiga o la'asaga i le taimi nei
Ole tau ole tausiga ole tupe mo tupe siliva o lo'o lisiina iinei.


Tausiga Tulaga Fa'aleleia

O lo'o fa'atatau lea i le tau maualalo maualalo e mana'omia e fa'amautu ai se avanoa avanoa. Afai e pa'ū le fua fa'atatau i lalo ole fua faatatau ole tausiga, ole a fa'ama'apeina pe fa'aititia e faiga a Bitrue le tulaga.


Ave Tupe Maua / Taofi le gau

Bitrue ofo atu se filifiliga e seti ai tau otometi mo le faʻatau atu uma poʻo se vaega o lou tulaga pe a oʻo le tau faʻailoga o le aseta i se tau faʻapitoa. O lenei galuega e pei o se Trigger Order e masani ona fa'aogaina i fefa'ataua'iga.

O le taimi lava e te tatalaina ai se tulaga, vaʻai i le Positions tab i le pito i lalo o lau fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga e suʻe ai faʻamatalaga o avanoa avanoa uma. Kiliki i le TP/SL button i le itu taumatau e tatala ai se faamalama e mafai ona e ulufale ai i auiliiliga o lau oka.

Ulufale le tau fa'aoso i le fanua muamua - pe a o'o le tau fa'ailoga o le aseta i le tau o lo'o e ulufale i'i o le a tu'uina atu lau oka. E mafai ona e filifili e fa'atau atu lau aseta e fa'aaoga ai le tapula'a po'o fefa'ataua'iga maketi. E mafai fo'i ona e filifili e fa'ailoa mai pe fia le tele o au fa'atau e te mana'o e fa'atau atu ile fa'atonuga.

Mo se faʻataʻitaʻiga:
Afai e iai sau tulaga umi ile BTC/USDT ma le tau amata ole 25,000 USDT,
  • Afai e te setiina se faʻatonuga faʻatapulaʻa faʻatasi ma se tau faʻaoso o le 30,000 USDT, o le a otometi lava ona tapunia e le faiga le tulaga mo oe pe a oʻo le tau faʻailoga i le 30,000 USDT.
  • Afai e te setiina se faʻatonuga faʻaletonu ma se tau faʻaoso o le 20,000 USDT, o le a otometi lava ona tapunia e le faiga lou tulaga pe a oʻo le tau faʻailoga i le 20,000 USDT.
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile Bitrue


Tupe Maua e le'i Maua

O le faʻatusatusaga mo le fuafuaina o lau tupe mama poʻo le leiloa o loʻo i ai nei i luga o se tulaga o le eseesega lea i le tau o loʻo i ai nei pe a faʻatusatusa i le tau faʻatau, faʻateleina i lau leverage filifilia. Ona o lenei tau e le mafai ona vave iloa, o le tupe mama poʻo le gau o loʻo i ai nei o loʻo faʻaalia o le Unrealized PnL. E mafai ona manatu o se suiga i lau aofa'iga tau fa'asoa pe afai e te tapunia vave le tulaga.
Thank you for rating.